Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Dzelzavā dzied!
08.04.2009

Dalībnieki.28.marta vakarā Dzelzavas kultūras namā pulcējās dziedošie dzelzavieši un viesi, lai sanākušajiem skatītājiem un klausītājiem sniegtu tiešām interesantu, jauku muzikālu vakaru, kas noritēja ar devīzi "Dzelzavā dzied!"

Kristīne Sipāne Koncertu atklāja vokālais ansamblis "Variants", turpināja skolas vokālais kvartets.
Savu dziesmu par godu Dieva mīlestībai dziedāja Maija Vilmane ar savām mazmeitām.
Kā vienmēr nevainojami skaisti un pārliecinoši uzstājās mūsu jaunie talanti- skanēja Signes Zukures solo un Egijas Sipānes vijole.
Ziedonis Zviedris pirmo reizi stājās savējo, dzelzaviešu, publikas priekšā un, klausītāju aplausu sveikts, dziedāja studentu gados Jelgavas pusē noklausītu un atmiņā palikušu sirds dziesmu.
Pirmo reizi pasākumā "Dzelzavā dzied" piedalījās arī Kristīne Sipāne- neparasti spēcīgas, tembrāli bagātas balss īpašniece, ar savu sniegumu patīkami pārsteidzot ne vienu vien klausītāju.
Kā vienmēr atraktīvs ,pārliecinošs un optimistisks bija Jāņa Špundera sniegums.
Ar savu jaunrades dziesmu uzstājās Elīna Ciunele, viņai piedziedāja Egija Sipāne. Ir prieks par Elīnas uzdrīkstēšanos, mērķtiecību un spilgtu radošu darbību, kas kļūst arvien daudzveidīgāka.
Koncertā priecēja arī Didža Kalniņa un Ritas Petkunes skaitās, liriskās balsis, savijoties romantiskā duetā. Dziedāja arī ģimenes duets- Didzis un Dace Kalniņi.
Šoreiz pasākumu kuplināja arī viesi. Atraktīvs, deju soļiem bagātināts bija Sarkaņu dueta sniegums (Ivanda Krīgerte un Sarmīte Kuzņecova). Sarkaņu teātra vadošais aktieris Didzis Akmentiņš demonstrēja fragmentu no Aivara Aivieksta dzejas izrādes "Gaisma logā". Dziedāja arī mākslinieciskais duets Didzis & Dace.
Koncertu vadīja Indra Zukure.
Koncerta izskaņā dalībnieki kopā ar skatītājiem kopīgi nodziedāja latviešu tautas spēka un optimisma dziesmu "Bēdu manu lielu bēdu". Paldies visiem dalībniekiem par uzdrīkstēšanos un sagādātajiem skaistajiem mirkļiem- dzelzaviešu balsis ir patiesi apbrīnojami skanīgas! Atliek vien cerēt, ka dziedātāju pulks Dzelzavā kļūs arvien lielāks!

Signe Zukure


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 372 ar 0 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

Pirmo reizi- muzeja nakts MUCENIEKOSDziesmu un Deju svētku karoga pacelšana DzelzavāDZELZAVĀ DZIED!!!Atskats uz notikušajiem pasākumiem.Lāpu gājiens un piemiņas brīdis pie pieminekļa.Sveiciens svētkos no Dzelzavas pagasta! Dzelzavā ielīgo un līgo! VIDEOMārtiņdienas gadatirgus Dzelzavā!
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |