Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Atskats uz notikušajiem pasākumiem.
11.06.2010

Muzikālā pasākuma DZELZAVĀ DZIED dalībnieki.Pavasara pusē Dzelzavas kultūras namā notikuši vairāki tradicionāli vai vienkārši skaisti pasākumi, ko ir vērts atcerēties un vēlreiz pieminēt.

Dzied Kristīne Sipāne 17.aprīlī izskanēja ikgadējais muzikālais pasākums „Dzelzavā dzied!”, kas šogad bija īpaši kupli apmeklēts. Skatītājus ar savu muzicēšanas prasmi iepriecināja 23 dziedātāji. Bija iespēja klausīties gan solo, gan duetus, gan ansambļus. Īpašs prieks šogad pasākuma dalībnieku pulkā bija redzēt pazīstamo muzikantu Edgaru Rudzīti, kurš klausītājus priecēja kopā ar dēlu Kristeru. Savu komponēto dziesmu uzdziedāja arī Andris Trečaks, ko parasti redzam pie skaņu pults. Skaists un pārliecinošs bija kaimiņu pagasta Sarkaņu vecmeistares Sarmītes Zīles priekšnesums. Kā vienmēr, dziedāja arī ansamblis „Variants”, tikai šoreiz- otrā plāna vokālu, jo kā solistes uzstājās Vita un Sandra. Skaisti un pārliecinoši izskanēja lieliskās balss īpašnieces Kristīnes Sipānes priekšnesums, bet visus patiesi pārsteidza un iepriecināja koncerta jaunākās dalībnieces Laumas Vanagas solo debija. Paldies par atbalstu un uzdrošināšanos dziedāt Cesvaines meitenēm. Kā vienmēr, ar savām dziesmām klausītājus priecēja mūsu jaunie talanti- Signe, Egija, Elīna un Linda. Pasākumu atraktīvi vadīja, par labvēlīgu noskaņu gādāja un beigās arī uzdziedāja Emīls un Sandis.
2.maijā ar spraigu, atraktīvu komēdiju dzelzaviešus priecēja Cesvaines tautas teātris režisores Aldas Albertes vadībā. Cesvaines teātris Dzelzavā vienmēr ir ļoti gaidīts, arī šoreiz izrādi baudīja kupls skaits dzelzaviešu.
Atkal- skaista ikgadēja tradīcija:7.maijā sirsnīgu māmiņām veltītu koncertu sniedza Dzelzavas pamatskolas skolēni.Māmiņām par prieku dejoja visi pieci pamatskolas deju kolektīvi, dziedāja divi vokālie ansambļi, bet katra klase bija sagatavojusi savu , īpašo veltījumu.
22. maijā uz Ceriņu Balli Dzelzavas kultūras namā pulcējās līnijdejotāji no Pļaviņām, Madonas, Ērgļiem, Mārcienas, Viļāniem un Sauleskalna, lai apmēram sešu stundu ilgā maratonā izdejotu vairāk nekā 100 līnijdejas. Par viesu uzņemšanu rūpējās mūsu līnijdeju grupa „Silver Step”, kas atbilstoši balles tematikai bija tērpušās tērpos ar ceriņu krāsas akcentu. Pasākums noritēja raiti, sirsnīgā savējo atmosfērā. Par ieguldīto darbu pasākuma tapšanā īpašs paldies līnijdeju grupas vadītājai Rutai Kaļvai un kolektīva vecākajai Rutai Retko.

Ceriņu Balle līnijdejotājiem.


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 600 ar 7 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

Pirmo reizi- muzeja nakts MUCENIEKOSDziesmu un Deju svētku karoga pacelšana DzelzavāDZELZAVĀ DZIED!!!Lāpu gājiens un piemiņas brīdis pie pieminekļa.Vokālo ansambļu salidojums.
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |