Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Lieldienas Dzelzavā 2015
10.04.2015

Par spīti slapjdraņķim un visai nemīlīgajam laikam, Lieldienas Dzelzavā aizritēja priecīgi, smaidīgi un krāsaini. Centrālajā laukumā varēja šūpoties, ripināt olas, aizsiet visus sliktumus un ļaunumus ar krāsainu dzīparu, kā arī pārtapt par Lieldienu Zaķi kolorītā foto stūrītī!

 

Par iespaidīgo Lieldienu noformējumu ne tikai dzelzaviešu, bet arī tuvu un tālu ciemiņu PALDIES vietējiem radošajiem ļaudīm: māksliniecei noformētājai Sarmītei Zukurei, māksliniecei Līgai Klusai un jebkuru radošu ideju realizēt varošajam amatu meistaram Raivim Zāģeram.

Pamatskolas zālē notika Lieldienu koncerts. Bija nedaudz šauri, bet valdīja priecīga, pozitīva noskaņa. Bija pavasarīgas dziesmas lielu un mazu dziedātāju sniegumā, spraigas un krāsainas dejas pašmāju dejotāju izpildījumā, jauku ludziņu rādīja kolorītais Sarkaņu amatierteātris "Piņģerots". Bet lai dēļ nezināšanas kaut kas nenoietu greizi, visi tika iepazīstināti ar Lieldienu ticējumiem un izpērti ar maģiskajām Lieldienu slotiņām.

Pavasarīgas dziesmas dziedāja ansamblis

Lieli un mazi vēroja, apbrīnoja un arī samīļoja dažādus pūkainus,ne pārāk pūkainus, adatainus un arī visai eksotiskus dzīvnieciņus, ko bija atvedušas Ivanda un Undīne Krīgertes.

Tikmēr čaklākie pamanījās tikt katrs pie sava Lieldienu Zaķa Ineses Banderes vadītajā čaklo roku darbnīcā.


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 980 ar 9 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

BALLĪTE ar grupu ROLISEKONCERTS Ziemassvētku noskaņāsSolistu apvienības JUBILĀRI koncerts Latvijas dzimšanas dienā.Vokālo ansambļu sadziedāšanās koncertsIevas Kerēvicas koncertsPriecīgas Lieldienas!Sveiciens svētkos no Dzelzavas pagasta! Dzelzavā ielīgo un līgo! VIDEO
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |