Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Dziesmu un Deju svētku karoga pacelšana Dzelzavā
03.07.2013

2013. gada XXV Dziesmu un XV Deju svētkus vienojošie vārdi - GAISMA LĪGO LATVIJĀ! 

30. jūnijā 13.18. kad saule virs Dzelzavas atradās zenītā, tika svinīgi pacelts mūsu pagasta Dziesmu un Deju svētku karogs, uz kura redzams JDK „Zīļuki” iedziedātais svētku logo- „Dziesma Dzelzavai”. Lai gaisma līgo Dzelzavā!

Dzelzavas pagastu šajos svētkos pārstāv jauniešu deju kolektīvs „Zīļuki”, kas jau no otrdienas darbojas deju lielkoncerta „Tēvu laipas” mēģinājumos, bet piektdien un sestdien būs 4 deju Lielkoncertu dalībnieku pulkā. Visi, kas vēros deju lielkoncerta televīzijas translāciju vai būs svētkos klātienē, mūsējos meklējiet un ieraugiet dejās „Ai, zaļā birztaliņa”, „Tec, peleite”, „Gailis un vista”, kā arī „Trejdeviņi tēvu zemē”.

Vokālais ansamblis „Variants” svētku dalībnieku pulkam pievienosies svētdien, kad tūlīt pēc lielā gājiena sniegs koncertu Tautas Lietišķās mākslas izstādē Rīgas mākslas telpā .


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 808 ar 9 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

Pirmo reizi- muzeja nakts MUCENIEKOSDZELZAVĀ DZIED!!!Atskats uz notikušajiem pasākumiem.Lāpu gājiens un piemiņas brīdis pie pieminekļa.Vokālo ansambļu salidojums.Ata Ieviņa valsts svētku koncerts Sveiciens svētkos no Dzelzavas pagasta! Dzelzavā ielīgo un līgo! VIDEO
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |