Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Notikusi Lielā Vēlēšanās
03.06.2013

1. jūnijā Dzelzavas estrāde bija krāšņi piebirusi krāsainiem baloniem, starp kuriem gozējās raibum raibi tauriņi. Bet pa parka taciņām nāca un kopā pulcējās lieli un mazi smaidīgi cilvēki, ģimenes pasākuma "Lielā Vēlēšanās" dalībnieki .

Žagata Žiglīte tālu pasaulē bija bijusi, brīnumus ieraudzījusi, un tad nu tos visiem stāstīja un rādīja. Bet Rūķis Rūcītis gan nekur piedalīties negribēja, viņam šķita, ka visdrošāk ir pūst skaistus, krāsainus burbuļus...un nepiedalīties!

Ar saviem priekšnesumiem visus priecēja Dzelzavas pamatskolas skolas 1.-2. klašu deju kolektīvs, 2.-4. klašu deju kolektīvs, 4.-6. klašu deju kolektīvs un 5.-9. klašu deju kolektīvs (deju skolotāja Skaidra Dzene) kā arī 1.-5. klašu dziedātāji (skolotāja Dace Kalniņa).

Ļoti smaidīgs un sirsnīgs bija PII "Rūķis" audzēkņu muzikālais iznāciens ( vad. Sarmīte Grīnberga)- kopā ar "audzītēm" dejoja paši mazākie, solo dziedāja Monika, bet spraigā rozā rukšu deja lielāko "rūķu" izpildījumā lika dejot līdzi pat Rūķim Rūcītim.

Skatoties uz mazajiem, arī JDK "Zīļuki"dejotāji mēģināja atcerēties, kā tas ir- būt maziem, un visus iepriecināja ar dažām spilgtām bērnu dejiņām.

Pašā notikumu virpulī Žagata izziņoja, ka ieradušies ciemiņi!!! Ar saviem priekšnesumiem visus iepriecināja Brēmenes Muzikanti ( Sarkaņu amatierteātris "Piņģerots").

Priekšnesumu  laikā spraigs darbs norisinājās turpat blakus Rūķu Radošajā Darbnīcā. Tur rūķi Smaidiņš un Darbiņš, saulē sakarsuši un pavisam nosvīduši, palīdzēja visiem gribētājiem izgatavot vilciņus, vardītes, mārītes un citas jaukas lietas.

Kad tālie viesi no Brēmenes bija pavadīti, uz skatuves pulcējās visi, visi dalībnieki. Rūķis Rūcītis visiem kolektīviem izdalīja lielum lielas konfektes. Saldumiņu saņēma arī katrs, kas kaut ko bija izgatavojis radošajā darbnīcā. Pasākums izskanēja ar jautrām kopā dejotām dejām. Žagata Žiglīte  ierādīja deju soļus, un visi, visi kopā nodejoja divas jautras dejas.

Todien smaidīja visi- saulīte smaidīja un sildīja uz nebēdu, arī krāsainie baloni promejot jautri smēja bērnu rokās. Lielā Vēlēšanās bija piep[ildījusies!!!

 Paldies visiem, visiem, kas rūpējās par to, lai pasākums izdotos tik krāšņs. Paldies Žagatai Žiglītei ( Ina Aņisimova), Rūķim Rūcītim ( Sandra Deikmane), Rūķiem Smaidiņam un Darbiņam ( Līga Smalkā un Inese Bandere), skolas kolektīva "Bosam"- direktorei Indrai Zukurei, PII "Rūķis""Bosam"- Initai Karlsonei, krāsainā estrādes noformējuma autorei Sarmītei Zukurei, skaņotājam Andrim Trečakam, fotogrāfiem Zanei Agarelovai un Andrim Svārpstonam.

Lai mums Dzelzavā vairāk tik skaistu svētku!!

 

Rukšu deja

Skolas dejotāji

Radošā darbnīca


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 798 ar 2 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

BALLĪTE ar grupu ROLISEKONCERTS Ziemassvētku noskaņāsSolistu apvienības JUBILĀRI koncerts Latvijas dzimšanas dienā.Vokālo ansambļu sadziedāšanās koncertsIevas Kerēvicas koncerts
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |