Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
DZELZAVĀ DZIED!!!
20.05.2013

4. MAIJĀ Dzelzavas pamatskolas zālē izskanēja piektais muzikālais sarīkojums "Dzelzavā dzied!"

Kā vienmēr, pasākums bija kupli apmeklēts, zālē valdīja sirsnīga, pozitīva gaisotne. Pamatskolas zālīte bija pārtapusi par īstu koncertskatuvi. Bažas bija veltīgas- skanēja labi, vietas pietika visiem. Un, kā uzsvēra pasākuma vadītāja Indra Zukure, dziedāt PILĪ- tā tomēr ir ekskluzīva iespēja!

Šo iespēju šogad izmantoja vokālais ansamblis "Variants", Paula Kļaviņa un Mārcis Šķēls, Samanta Volkova, Valda Zandere un Ruslans Kozlovskis, Ina Lielpētere, Elīna Ciunele un Laura Jurjāne, Ina Aņisimova, Linda Šņepste, Signe Zukure un Zane Ozolniece, Sieciņu ģimenes dāmas, kā arī vīru kvartets "Dzelzavas Unisons".

Koncerts izvērtās patiesi interesants un skanīgs. Katrs dalībnieks savu uzstāšanos bija rūpīgi pārdomājis un sagatavojis. Klausītāji neskopojās ar aplausiem. Sarīkojuma noslēgumā gan dalībnieki, gan skatītāji kopā dziedāja "Dziesmu Dzelzavai".

Jubilejas reizē dalībniekus pēc koncerta gaidīja krāšņi dekorēta jubilejas kūka.

Paldies vizuālā noformējuma autorei Sarmītei Zukurei, skaņu operatoram Andrim Trečakam, pasākuma vadītājai Indrai Zukurei, fotogrāfei Zanei Agarelovai.

Dzelzavā dzied un dziedās!

Vīru kvartets

Sieciņu Ģimene

Signe un Zane


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 785 ar 9 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

Pirmo reizi- muzeja nakts MUCENIEKOSDziesmu un Deju svētku karoga pacelšana DzelzavāAtskats uz notikušajiem pasākumiem.Lāpu gājiens un piemiņas brīdis pie pieminekļa.Vokālo ansambļu salidojums.Sveiciens svētkos no Dzelzavas pagasta! Dzelzavā ielīgo un līgo! VIDEOMārtiņdienas gadatirgus Dzelzavā!
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |